.: KATEGORIJE :.  
   
     
.: ROCKOVNIK :.  
 
četvrtak <<
21.09.
>> subota
23.09.
petak
22.09.2017.
Demolition Group
Tvornica kulture - Zagreb - Hrvatska
 
     
.: KLUBOVI :.  
 
 
     
.: IZDVOJENO :.  
   
     
.: PRIJATELJI :.  
 
 
 
 
 
 
 
 
     
.: INFO :.  
   
     
.: MULTIMEDIJA :.  
   
     
.: SADRŽAJ :.  
 

Dubioza Kolektiv @ Dom sportova, Zagreb, 17.11.2017.

19. kolovoz 2017. 01:30:25
Najave koncerata
A + A -
 

LAA PREDSTAVLJA:
DUBIOZA KOLEKTIV
DOM SPORTOVA - ZAGREB
PETAK, 17. STUDENOG 2017. 

Najveći bend naše regije, Dubioza Kolektiv, vraća se u Dom sportova 17. studenog na svoj jedini zagrebački nastup u 2017. godini. 

Ulaznice u prodaju kreću u utorak, 14. ožujka po cijeni od 80 kn koja će biti na snazi do 30. travnja. 
Od 1. svibnja nadalje za ulaz će trebati izdvojiti 90 kn, a na sam dan koncerta, ukoliko ih ostane, karte će koštati 110 kn.



Djeca do 7 godina ulaze besplatno
Osobe u inv. kolicima ulaze besplatno, ptratnja plaća punu cijenu ulaznice.

Dubioza kolektiv (poznati i kao jednostavno Dubioza) bosanskohercegovački je glazbeni sastav. Njihova je glazba mješavina punka, reggaea, duba, ska i rocka uz jake političke poruke.

Dubiozu su 2003. godine osnovali bivši članovi sastava Gluho doba Against Def Age: Alan Hajduk, Adisa Zvekić, Almir Hasanbegović i Adis Zvekić iz Zenice, te Ornamenata: Brano Jakubović i Vedran Mujagić iz Sarajeva. Kasnije su se sastavu pridružili gitarist Armin Bušatlić, bubnjar Senad Šuta te Orhan Oha Maslo.

Svoj prvi album, nazvan jednostavno Dubioza kolektiv, objavljuju u travnju 2004. U prosincu iste godine objaljuju EP nazvan Open Wide, na kojem su gostovali dub glazbenik Benjamin Zephaniah te Mush Khan iz pakistansko-britanskog sastava Fun-da-mental. U lipnju 2006. objavljuju svoj idući album Dubnamite na kojem je gostavao sastav Defence iz Tuzle te francuski umjetnik Niköll. Svoj idući album Firma Ilegal objavljuju 2008., a njihov četvrti album nazvan 5 do 12 iz 2010. je pušten na besplatan download s njihove službene stranice (prema nekim podacima preuzet je više od 350 000 puta[1]). Također je od 15. travnja 2013. moguće besplatno preuzeti album Apsurdistan. Nema službenih podataka o broju preuzimanja, no prema izjavama članova benda u prvom mjesecu od objavljivanja preuzet je više puta od albuma 5 do 12. Krajem travnja 2015. godine bend napušta dugogodišnji gitarista Armin Bušatlić, te ga mjenja slovenački gitarist Jernej Šavel. Nastupali su na mnogim festivalima u Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Hrvatskoj, Mađarskoj, Srbiji, Italiji, Nizozemskoj i drugim zemljama.


Diskografija

2004. - Dubioza kolektiv
2004. - Open Wide (nastavak albuma Dubioza kolektiv)
2006. – Dubnamite
2008. - Firma Ilegal
2010. - 5 do 12
2011. - Wild Wild East
2013. – Apsurdistan
2016. - Happy Machine




prikaži komentare komentiraj


Komentar:
Autor:
    


KOMENTARI
No comment...
?>
 
     
  .: V E Z A N O :.  
 
Najave koncerata - zadnji unosi
Zemlja gruva @ Tvornica kulture, Zagreb, 29.09.2017.
09. rujan 2017. 14:12:35
Demolition Group @ Tvornica kulture, Zagreb, 22.09.2017.
09. rujan 2017. 13:52:13
Open Air festival Glazbena kuća @ Bundek, Zagreb, 16.09.2017.
09. rujan 2017. 13:50:05
Jura Stublić & Film @ Tvornica kulture, Zagreb, 27.10.2017.
09. rujan 2017. 13:42:47
Darko Rundek @ Mala dvorana Doma sportova, Zagreb, 16.12.2017.
09. rujan 2017. 13:41:25
Mark Lanegan @ Tvornica kulture, Zagreb, 06.11.2017.
03. rujan 2017. 13:24:54
Laka @ Sax!, Zagreb, 30.09.2017.
03. rujan 2017. 13:23:53
Kočani Orlestar @ Boogaloo, Zagreb, 09.09.2017.
03. rujan 2017. 13:21:52
Laibach @ Tvornica kulture, Zagreb, 15.12.2017.
03. rujan 2017. 12:58:55
Toto @ Dom sportova, Zagreb, 09.03.2018.
03. rujan 2017. 12:57:34
 
     
  .: A R H I V A :.  
 
Kategorija
Mjesečna
Godišnja
 
     
.: NOVO NOVO NOVO :.  
  Novi kalendarski prikaz dogadjanja
Rockovnik

Baza bendova
Bendovi

Baza klubova
Klubovi

Javni unos najava u Rockovnik
Javne najave

Naš novi programski modul periodično provjerava sve MySpace stranice bendova i klubova iz naše baze podataka i automatski unosi najave u Rockovnik

Ako nam želite skrenuti pažnju na neki bend ili klub, kontaktirajte nas
 
     
.: FOTOGALERIJE :.  
 
Rockabilly Showdown (Pete and the shine brights, Johnny and his Rockin Tunes) @ Vintage Industrial Bar, Zagreb, 16.09.2017.
The Kills, Lovely Quinces @ Tvornica kulture, Zagreb, 19.08.2017.
Ryan Adams, Karen Elson @ Tvornica kulture, Zagreb, 13.07.2017.
Warpaint @ Tvornica kulture, Zagreb, 12.07.2017.
The Cult, M.O.R.T., Hard Time @ ŠRC Šalata, Zagreb, 27.06.2017.
Prophets of Rage, House of Pain, Skindred, The Black Peaks @ ŠRC Šalata, Zagreb, 26.06.2017.
Death Valley Girls, Triptides @ Močvara, Zagreb, 14.06.2017.
Ministry @ Tvornica kulture, Zagreb, 07.06.2017.
Zagreb Beer Fest, 3. dan (Kawasaki 3P, Artan Lili) @ Park dr. Franje Tuđmana, 21.05.2017.
Zagreb Beer Fest, 2. dan (Jura Stublić & Film, M.O.R.T., Kolorado) @ Park dr. Franje Tuđmana, Zagreb, 20.05.2017.
Zagreb Beer Fest, 1. dan (Kojoti, Desert Mountain Tribe, My Baby) @ Park dr. Franje Tuđmana, Zagreb, 19.05.2017.
Block Party Vol. II (Gužva u 16-ercu, Muscle Tribe of Danger and Excellence, Krankšvester) @ Vintage Industrial Bar, Zagreb, 28.04.2017.
Laibach @ Dvorana Vatroslava Lisinskog, Zagreb, 09.05.2017.
One Piece Puzzle, Captain Morgans Revenge, Dosh Lee @ Vintage Industrial Bar, Zagreb, 26.04.2017,
The Exploited, The Causalties, Red Code @ Vintage Industrial Bar, Zagreb, 23.04.2017.
Dog Eat Dog, Blodshed Remains @ Močvara, Zagreb, 08.04.2017.
Apocalyptica @ Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog Zagreb, 03.04.2017.
Vlatko Stefanovski @ Tvornica kulture, Zagreb, 01.04.2017.
Kawasaki 3P @ Dom sportova, Zagreb, 25.03.2017.
M.O.R.T, Garage in July @ Vintage Industrial Bar, Zagreb, 23.03.2017.
Škrtice @ Tvornica kulture, Zagreb, 17.03.2017.
John Garcia @ Vintage industrial bar, Zagreb, 16.03.2017.
Sabaton, Accept @ Dom sportova, Zagreb, 13.03.2017.
Dale Watson, The Swampsteppers @ Centar za kulturu, Remetinec, 11.03.2017.
Macy Gray, Sara Renar @ Tvornica kulture, Zagreb, 09.03.2017.
Jura Stublić & Film @ Tvornica kulture, Zagreb, 04.03.2017.
Mr. Lee & Ivanesky @ Vintage industrial bar, Zagreb, 24.02.2017.
The Doors Alive @ Tvornica kulture, Zagreb, 10.02.2017.
Dropkick Murphys, Slapshot @ Tvornica kulture, Zagreb, 07.02.2017.
White Miles @ Tvornica kulture, Zagreb, 02.02.2017.
Brijačnica (Kojoti, Jonathan, Obojeni Program) @ Boćarski dom, Zagreb, 28.01.2017.
Drito iz Tvornice! (Kendi, Oni, Krankšvester & Sajsi MC, Edo Maajka, Furio Đunta, Mimi Mercedez) @ Tvornica kulture, Zagreb, 27. i 28.01.2017.
Artan Lili @ KSET, Zagreb, 20.01.2017.
Disciplin A Kitschme @ Vintage Industrial Bar, Zagreb, 19.01.2017.
Sviraj stare: Daleko Obala, Marijan Ban i Diktatori @ Vintage Industrial Bar, Zagreb, 13.01.2017.
 
     
.: ROCKSJETNIK :.  
 

- svi plakati -

 
     
.: BLITZKRIEG HOP :.  
   
     
.: BENDOVI :.  
   
     
.: NA DAŠNJI DAN :.  
 

BulletProof, Stronghold, Hitman – Mochvara, 22.9.2007.

Rujanfest (Vatra, V.I.S. Peri Deri) @ Bundek, Zagreb, 22.09.2010.

 
     
Naslovnica | Fotogalerije | Multimedija | Bendovi | Klubovi | Rockovnik | Marketing | Arhiva | Plakati | Impressum | Čestitke, želje i pozdravi  
  | Vijesti | Najave koncerata | Izvještaji s koncerata | Albumi | Programi | Nagradna igra | Interview | Video | Groupie preporučuje | Filmovi | Demo kutak | Kolumne | Gastropatrola | Knjige i časopisi | Blitz Vijesti | High 5 | Forum | Top Liste | Obavijesti |
 
     
Copyright © 2006 - 2017 GROUPIE. All Rights Reserved. Sva prava pridržana. Portal powered by jura

 
 
 
 
 
 
 
 
   
.: BRZA PRETRAGA :.  
 
Pojam    
 
     
.: KONTAKT :.  
 
Autor
E-mail
Naslov
Poruka
Provjera