.: KATEGORIJE :.  
   
     
.: ROCKOVNIK :.  
 
petak <<
22.06.
>> nedjelja
24.06.
subota
23.06.2018.
Nema podataka...
 
     
.: KLUBOVI :.  
 
 
     
.: IZDVOJENO :.  
   
     
.: PRIJATELJI :.  
 
 
 
 
 
 
 
 
     
.: INFO :.  
   
     
.: MULTIMEDIJA :.  
   
     
.: SADRŽAJ :.  
 

Dubioza Kolektiv @ Dom sportova, Zagreb, 17.11.2017.

19. kolovoz 2017. 01:30:25
Najave koncerata
A + A -
 

LAA PREDSTAVLJA:
DUBIOZA KOLEKTIV
DOM SPORTOVA - ZAGREB
PETAK, 17. STUDENOG 2017. 

Najveći bend naše regije, Dubioza Kolektiv, vraća se u Dom sportova 17. studenog na svoj jedini zagrebački nastup u 2017. godini. 

Ulaznice u prodaju kreću u utorak, 14. ožujka po cijeni od 80 kn koja će biti na snazi do 30. travnja. 
Od 1. svibnja nadalje za ulaz će trebati izdvojiti 90 kn, a na sam dan koncerta, ukoliko ih ostane, karte će koštati 110 kn.



Djeca do 7 godina ulaze besplatno
Osobe u inv. kolicima ulaze besplatno, ptratnja plaća punu cijenu ulaznice.

Dubioza kolektiv (poznati i kao jednostavno Dubioza) bosanskohercegovački je glazbeni sastav. Njihova je glazba mješavina punka, reggaea, duba, ska i rocka uz jake političke poruke.

Dubiozu su 2003. godine osnovali bivši članovi sastava Gluho doba Against Def Age: Alan Hajduk, Adisa Zvekić, Almir Hasanbegović i Adis Zvekić iz Zenice, te Ornamenata: Brano Jakubović i Vedran Mujagić iz Sarajeva. Kasnije su se sastavu pridružili gitarist Armin Bušatlić, bubnjar Senad Šuta te Orhan Oha Maslo.

Svoj prvi album, nazvan jednostavno Dubioza kolektiv, objavljuju u travnju 2004. U prosincu iste godine objaljuju EP nazvan Open Wide, na kojem su gostovali dub glazbenik Benjamin Zephaniah te Mush Khan iz pakistansko-britanskog sastava Fun-da-mental. U lipnju 2006. objavljuju svoj idući album Dubnamite na kojem je gostavao sastav Defence iz Tuzle te francuski umjetnik Niköll. Svoj idući album Firma Ilegal objavljuju 2008., a njihov četvrti album nazvan 5 do 12 iz 2010. je pušten na besplatan download s njihove službene stranice (prema nekim podacima preuzet je više od 350 000 puta[1]). Također je od 15. travnja 2013. moguće besplatno preuzeti album Apsurdistan. Nema službenih podataka o broju preuzimanja, no prema izjavama članova benda u prvom mjesecu od objavljivanja preuzet je više puta od albuma 5 do 12. Krajem travnja 2015. godine bend napušta dugogodišnji gitarista Armin Bušatlić, te ga mjenja slovenački gitarist Jernej Šavel. Nastupali su na mnogim festivalima u Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Hrvatskoj, Mađarskoj, Srbiji, Italiji, Nizozemskoj i drugim zemljama.


Diskografija

2004. - Dubioza kolektiv
2004. - Open Wide (nastavak albuma Dubioza kolektiv)
2006. – Dubnamite
2008. - Firma Ilegal
2010. - 5 do 12
2011. - Wild Wild East
2013. – Apsurdistan
2016. - Happy Machine




prikaži komentare komentiraj


Komentar:
Autor:
    


KOMENTARI
No comment...
?>
 
     
  .: V E Z A N O :.  
 
Najave koncerata - zadnji unosi
Regius Festival #8 @ Šibenik, 13. - 15. 07.2018.
22. lipanj 2018. 14:02:39
A Place To Bury Strangers @ Klub Močvara, Zagreb, 08.09.2018.
20. lipanj 2018. 11:03:36
Hellcats @ Hard Place, Zagreb, 22.06.2018.
19. lipanj 2018. 14:48:32
Jethro Tull @ Dom Sportova, Zagreb, 13.10.2018.
19. lipanj 2018. 12:01:02
Deafheaven @ Močvara, Zagreb, 13.10.2018.
16. lipanj 2018. 12:41:59
Leprous, Agent Fresco @ Močvara, Zagreb, 14.09.2018.
05. lipanj 2018. 23:07:10
Mudhoney @ Močvara, Zagreb, 24.11.2018.
12. svibanj 2018. 21:26:37
Soulfly @ Vintage Industrial Bar, Zagreb, 03.07.2018.
12. svibanj 2018. 21:23:57
Armored Saint @ Močvara, Zagreb, 10.11.2018.
12. svibanj 2018. 21:21:03
Cigarettes After Sex @ dvorište Jedinstva, Zagreb, 06.07.2018.
12. svibanj 2018. 21:19:06
 
     
  .: A R H I V A :.  
 
Kategorija
Mjesečna
Godišnja
 
     
.: NOVO NOVO NOVO :.  
  Novi kalendarski prikaz dogadjanja
Rockovnik

Baza bendova
Bendovi

Baza klubova
Klubovi

Javni unos najava u Rockovnik
Javne najave

Naš novi programski modul periodično provjerava sve MySpace stranice bendova i klubova iz naše baze podataka i automatski unosi najave u Rockovnik

Ako nam želite skrenuti pažnju na neki bend ili klub, kontaktirajte nas
 
     
.: FOTOGALERIJE :.  
 
Body Count, Astroid Boys, Powerstroke @ Boćarski dom, Zagreb, 19.06.2018.
Dani Zapruđa (M.O.R.T.) @ Zapruđe, Zagreb, 19.05.2018.
Zagreb Beer Fest (Partibrejkers, Fischer-Z, Irena Žilić) @ Park Franje Tuđmana, Zagreb, 20.05.2018.
Zagreb Beer Fest, 2. dan (Let 3, Kandžija i Gole žene, Markiz) @ Park Franje Tuđmana, 18.05.2018.
Zagreb Beer Fest, 1. dan (Nipplepeople, Bojana Vunturišević, Mnogi drugi) @ Park Franje Tuđmana, Zagreb, 17.05.2018.
Kojoti @ Muzej suvremene umjetnosti, Zagreb, 09.06.2018.
Bolesna Braća @ Vintage Industrial Bar, Zagreb, 11.05.2018.
Help - A Beatles Tribute @ Vintage Industrial Bar, Zagreb, 21.04.2018.
Editors @ Tvornica kulture, Zagreb, 17.04.2018.
Supersuckers, Erotic Biljan & His Heretics @ Vintage Industrial Bar, Zagreb, 11.04.2018.
The Bonnevilles @ Tvornica kulture, Zagreb, 10.04.2018.
Jura Stublić & Film @ Tvornica kulture, Zagreb, 07.04.2018.
Zabranjeno Pušenje @ Vintage Industrial Bar, Zagreb, 23.03.2018.
Satyricon, Suicidal Angels @ Boogaloo, Zagreb, 19.03.2018.
Mimi Mercedez @ KSET, Zagreb, 17.03.2018.
Punčke @ Močvara, Zagreb, 16.03.2018.
Disciplin A Kitschme @ Tvornica kulture, Zagreb, 16.03.2018.
Krankšvester @ Tvornica kulture, Zagreb, 10.03.2018.
Sassja @ Vintage Industrial Bar, Zagreb, 09.03.2018.
Therion, Imperial Age, Null Positiv @ Tvornica kulture, Zagreb, 05.03.2018.
Hladno Pivo, Deafness by Noise @ Dom sportova, Zagreb, 02.03.2018.
Nipplepeople @ Tvornica kulture, Zagreb, 24.02.2018.
Antivalentinovo 3 (Edo Maajka, The Beat Fleet, Let3) @ Dom sportova, Zagreb, 10.02.2018.
Drito iz Tvornice (Smoke Mardeljano, High5 i Kuku$, Krankšvester, Krešo Bengalka) @ Tvornica kulture, Zagreb, 27.01.2018.
Sviraj stare! - Električni Orgazam @ Vintage Industrial Bar, Zagreb, 26.01.2018.
Brijačnica 3 (Kawasaki 3P, Antenat, Vlatko Stefanovski trio, She Loves Pablo, Slow Motion Suicide) @ Boćarski dom, Zagreb, 20.01.2018.
Brijačnica 3 (Partibrejkers, M.O.R.T., Intergalactic Lovers, Artan Lili, The Miceks, Rizol) @ Boćarski dom, Zagreb, 19.01.2018.
 
     
.: ROCKSJETNIK :.  
 
...

- svi plakati -

 
     
.: BLITZKRIEG HOP :.  
   
     
.: BENDOVI :.  
 

Štakor Ugrizo Bebu

punk

.: Myspace :.

Prikaz drugog benda

 
     
.: NA DAŠNJI DAN :.  
 

T-Mobile Inmusic festival, 2. dan @ Jarun, Zagreb, 23.06.2010.

T-Mobile INmusic Festival, 2. dan (Massive Attack, The Flaming Lips, Broken Social Scene, Gustafi, Martina Topley Bird, Arieb, Embassy 516, S3NGS) @ Zagreb, 23.06.2010.

INmusic Festival, 0. dan (The Fratellis, Partibrejkers, Bassekou Kouyate & Ngoni Ba, Streets of Mars, Ti) @ Jarun, Zagreb, 23.06.2014.

 
     
Naslovnica | Fotogalerije | Multimedija | Bendovi | Klubovi | Rockovnik | Marketing | Arhiva | Plakati | Impressum | Čestitke, želje i pozdravi  
  | Vijesti | Najave koncerata | Izvještaji s koncerata | Albumi | Programi | Nagradna igra | Interview | Video | Groupie preporučuje | Filmovi | Demo kutak | Kolumne | Gastropatrola | Knjige i časopisi | Blitz Vijesti | High 5 | Forum | Top Liste | Obavijesti |
 
     
Copyright © 2006 - 2018 GROUPIE. All Rights Reserved. Sva prava pridržana. Portal powered by jura

 
 
 
 
 
 
 
 
   
.: BRZA PRETRAGA :.  
 
Pojam    
 
     
.: KONTAKT :.  
 
Autor
E-mail
Naslov
Poruka
Provjera